K-MONT МЕЃУНАРОДНА

K-MONT МЕЃУНАРОДНА

Пронаоѓач и продуцент на производители на Fast Cutlet

продавница

Покажува еден резултат


3 прегледува K-MONT Рачно месо тендеризатор - Fast Cutlet Maker V2

 1. Оценето 5 од 5

  WilliamGu6 (Заверена сопственик) -

  Единствениот таков уред на пазарот. Од она што го гледам е нивниот единствен производ, па не сум изненаден што тие се грижат за квалитетот. Јас го користам само за пилешко и е во ред.

 2. Оценето 4 од 5

  XCM (Заверена сопственик) -

  Позитивни:
  - брзо
  - ефикасен
  - без бучава
  - Едноставност на употреба
  Конс:
  - Може да биде малку пошироко

 3. Оценето 5 од 5

  Реј! (Заверена сопственик) -

  Јас сум импресиониран од тоа колку добро работи. мојот ресторан има корист многу.
  БЛАГОДАРНОСТ

Само најавени корисници кои купиле овој производ може да ја напушти преглед.